Om oss

Tillsammans med progressiva fastighetsägare och passionerade förvaltningshjältar förändrar vi branschen från grunden och gör förvaltning enkelt med digitala verktyg.

The Vyer platform BIM collaborating
Vyer - buildings in maintenance

Vad vi gör

För att förvalta och sköta en byggnad behövs mängder av information. Vårt team hjälper fastighetsägare världen över att digitalisera sina bestånd och effektivisera drift och förvaltning.

 

Tekniken bygger på digitala innovationer från andra branscher som har anpassats för att möta 

fastighetsbranschens unika behov, bland annat med 3D-kartläggning av byggnader och BIM-kompabilitet. 

 

Vilka vi är

Vårt växande team representerar flera nationaliteter och bakgrunder inom arkitektur, 3D-grafik, cleantech, fysik och kommunikation. Vi brinner alla för digitalisering och utmaningen att hjälpa en komplex bransch att få tillgång till beprövade innovationer. Bolaget är baserat i Stockholm – med globala ambitioner.

Vyer - startup brainstorming
The Vyer team

Vi vill ha dig

Som en del av vårt team kommer du att vara med om att bygga en helt ny produkt som hjälper människor att lösa konkreta problem i deras dagliga arbete. Bakom den eleganta designen och det enkla användargränssnittet gömmer sig en häftig kombination av olika teknologier och koncept; IoT-sensordata, arkitekt-filformat (BIM), WebGL och mobilvänliga webbappar – allt sammansatt i en modern tech-stack som vi är stolta över.

Möt teamet

Vyer - Nils Berglund

Nils Berglund

VD & Kundansvarig

En av grundarna till bolaget. Ansvarar för affärsutvecklingen och håller kontakten med våra kunder.

Affärsförfrågningar
Vyer - Ralf Geutjes

Ralf Geutjes