top of page
Sök

Effektivare ärendehantering med platsbaserad felanmälan

Uppdaterat: 15 feb. 2022

Idag finns en mängd appar och tjänster som underlättar vår vardag genom att nyttja vår exakta position för att snabbt leverera det vi efterfrågar. Vyers system för drift och förvaltning bygger på samma framgångsrika koncept och möjliggör för användare att rapportera fel i en karta och beställa åtgärder direkt till platsen.

Publikt formulär för felanmälan från hyresgäst

I de flesta felanmälanssystem beskriver anmälaren både fel och plats med ord. Alltför vaga beskrivningar gör det ibland svårt för entreprenören som ska utföra åtgärden att hitta fram.


Vyers publika formulär för felanmälan ger även hyresgäster möjlighet att rapportera fel direkt på platsen där det behövs en åtgärd. Anmälaren väljer först vilken våning det gäller, därefter går det att markera ut exakt var felet har uppstått i kartvyn.


Rapporterna blir automatiskt synliga i den digitala tvillingen på Vyer-plattformen samtidigt som en notis skickas till ansvarig personal som snabbt kan beställa en åtgärd till platsen.

Utöver att systemet gör det enkelt för hyresgästen att rapportera felet, möjliggörs alltså snabbare felsökning och åtgärd, vilket resulterar i nöjdare kunder.


Sök fram eller klicka på en komponent i kartan för att se uppdragshistoriken.


Mälarenergi som har hand om drift och förvaltning av bostadsbolagets Mimers fastighet Gasklockan har under hösten börjat använda den första versionen av Vyers publika formulär för att hämta in felanmälningar från hyresgäst och ser flera nyttor med den nya kartfunktionen.


– Det är jättebra att få en överblick för var i huset problemet sitter. Den som felanmäler kan ansvara för att det blir rätt från början, det minskar risken för feltolkningar och frågor. När hyresgästerna kan få automatisk återkoppling och följa sitt ärende kommer vi dessutom att spara massor av tid, säger Stefan Wahlby, teknisk förvaltare på Mälarenergi.


Nyfiken på hur din organisation kan använda Vyer för att ta bättre hand om era fastigheter? Boka in ett möte via kalendern.

Yorumlar


bottom of page