top of page
Sök

Hur räknar du på nyttorna från digitala initiativ? Se webinar-inspelningen med Vyer & Hemsö!


Missade du Vyers webinar med Hemsö Fastighets AB den 7:e maj? Nu kan du som jobbar på fastighetsbolag ta del av hela inspelningen! Anmäl ditt intresse via detta formulär. Webinariet med Nils Berglund, vd på Vyer, och Fredrik Hörnsten, CDO på Hemsö handlar om att mäta besparingar från digitala initiativ i drift och förvaltning och behandlar frågor såsom; Vad är syftet med att räkna på nyttorna från digitala initiativ?

Att identifiera, mäta och kvantifiera nyttor med nya verktyg och innovationer bidrar till en ökad transparens mellan teknikleverantörer och fastighetsägare, som möjliggör informerade beslut om investeringar, såväl som resursfördelningar.


Hör Fredrik Hörnsten, CDO på Hemsö Fastighets AB, berätta om hur de nyttjar prognoser i bolagets digitala transformation, samt ta del av lärdomar från arbetet med digitala tvillingar och tips för att väcka engagemang bland medarbetare!

Vilka nyttor går att mäta och hur går man tillväga?


Många fastighetsbolag inför idag nya verktyg och innovationer i syfte att förbättra drift och förvaltning av fastigheterna. Digitaliseringen förändrar både hur vi hanterar och interagerar med fastigheter och möjliggör en rad olika nyttor såsom: Tidsbesparingar (ex. enkel åtkomst till ritningar och information)

Kundnöjdhetspåverkan (ex. snabbare svarstider)

Medarbetarnöjdhetspåverkan (ex. enklare verktyg)

Minskat antal driftstopp (ex. bättre förebyggande underhåll)

ESG-påverkan (ex. inköp och minskad transport)

Tillsammans med flera av Sveriges största fastighetsägare har Vyer inlett en djupgående undersökning för att förstå vilka tidsbesparingar som är möjliga i drift och förvaltning, samt till vilken grad dessa kan realiseras med enkel tillgång till information i digitala tvillingar. Hör Vyers vd Nils Berglund berätta om hur vi går tillväga för att identifiera, mäta och beräkna möjliga kostnadsbesparingar med hänsyn till faktorer såsom digital mognad.

Läs vidare om hur Hemsö jobbar med digitalisering här 👇
Comentarios


bottom of page