top of page
Sök

Steg för steg: Så kommer ni igång med digitala tvillingar


Har din organisation bestämt sig för att ta steget och införa digitala tvillingar för fastighetsförvaltning? Kul! Guiden nedan beskriver i stora drag hur processen går till om ni väljer att jobba med oss på Vyer. Hör av er om ni vill veta mer!


1. Ni förser oss med relevant underlag

Vi har ett uppstartsmöte och lär oss mer om era målsättningar med digitaliseringen. Ni samlar in och skickar ritningar och BIM-modeller till oss för analys.2. Våra arkitekter tar fram BIM-modeller

Nu tar våra arkitekter över. De går igenom och omvandlar era ritningar från PDF eller DWG till BIM och anpassar modellerna för förvaltningssyften.
3. Ni får tillgång till er digitala modell

De moderniserade ritningarna laddas upp på vår digitala plattform. Medarbetare hos er får mobil tillgång till plattformen, samt verktyg som möjliggör för hela organisationen att delta i den löpande ajourhållningen.
4. Crowdsourcing av data, importer & systemintegrationer

Drift och förvaltning kan direkt börja kartlägga sin kunskap i de digitala tvillingarna. Vi hjälper till med massimporter av befintlig data och API-integrationer mot andra system.5. Använd er tvilling i drift & förvaltning

Ni har nu en samlad överblick av sökbar data som rör fastigheter, komponenter, ytor, felanmälan, förebyggande underhåll m.m. och kan göra byggnadsbesök på distans. Sätt igång och spara tid, pengar och miljö!

Comments


bottom of page